Full getostproduktion igen, semestern är slut.

På grund av Loki en pigg bockkilling som nu flyttat till Almunge utanför Uppsala så tog vår semester slut redan före Jul i år. Killingarna började födas redan den 23 december och nu är osttillverkningen i full gång.

Nu finns hela sortimentet som Färsk Getost/Kaffeost, Isaks Grillost och Getmese samt Caprin och den Silverbelönta väl-lagrade Caprinen samt Anna vår hårda vällagrade getost, Getgreta till sallad och matlagning samt Sören istället för Chèvre och Askad syrlig getost och olika Cremeostar i lager.

Även i år kommer vi till Ostfestivalen på Münchenbryggeriet i Stockholm den 15-17 februari 2019.

Coop butikerna inom Konsum Nord kan beställa via Edi med ett enkelt dosklick. Övriga butiker kan slå en signal så skickar vi ost med bussgods.

Saknar ni vår getost i er butik, maila eller skriv en fråga så berättar vi vart ni kan hitta den i t.ex. Göteborg, Stockholm, Örebro, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Junsele, Backe, Bredbyn, Dorotea, Örnsköldsvik eller Umeå. Nu finns hela sortimentet att beställa igen.