Nu har vi och getterna semestrat färdigt

Nu har vi och våra getter semestrat färdigt från mjölkning och ostproduktion. Killingarna har fötts med rekordfart från början av januari till i mitten av januari och nu har årets ostproduktion startat igen.

Nu finns Färsk Getost/Kaffeost och Getmese samt Caprin och den Silverbelönta väl-lagrade Caprinen samt Anna, Lina och Getfeta samt Sören istället för Chèvre, Askad syrlig getost och bredbara syrliga Creméostar i lager.

Coop butikerna inom Konsum Nord kan beställa via Edi med ett enkelt dosklick. Övriga butiker kan slå en signal så skickar vi ost med bussgods.

Saknar ni vår getost i er butik, maila eller skriv en fråga så berättar vi vart ni kan hitta den i t.ex. Göteborg, Stockholm, Örebro, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Junsele, Backe, Bredbyn, Dorotea, Örnsköldsvik eller Umeå. Från slutet av januari finns hela sortimentet att beställa igen.