Lagrad getost och getmese

Nu snart tar vi och våra getter vår årliga semester från mjölkning och ostproduktion. Killingarna föds i mitten av januari och i februari så startar årets ostproduktion igen.

Fortfarande finns Sören istället för Chevré, Karin istället för Camembert, Jonas, Caprin och Färsk getost samt både bredbar och fast prisbelönt brons_soerenGetmese och den Silverbelönta väl-lagrade Caprinen, samt Anna, Lina och Getfeta i lager.

Coop butikerna inom Konsum Nord kan beställa via Edi med ett enkelt dosklick. Övriga butiker kan slå en signal så skickar vi ost med bussgods.

Den 4-5 november hittar ni osten på Hantverksmässan i Nävertjäl

Saknar ni vår getost i er butik, maila eller skriva en fråga så berättar vi vart ni kan hitta den i t.ex. Göteborg, Stockholm, Örebro, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Junsele, Backe, Bredbyn, Dorotea, Örnsköldsvik eller Umeå.