Nu tar vi och getterna semester

Nu tar vi och våra getter semester från mjölkning och ostproduktion. Killingarna föds från början av januari till i mitten av februari och då startar ostproduktionen igen.

Ännu finns Färsk Getost/Kaffeost, Isaks Grillost och Getmese samt Caprin och den Silverbelönta väl-lagrade Caprinen samt Anna, Lina och Getgreta samt lite Sören istället för Chèvre och Askad syrlig getost  i lager.

Innan Jul hittar ni osten på Hantverksmässan i Nävertjäl, på Julmarknader i Olofsfors, Gammlia i Umeå och Bruksgodset i Banafjäl.

Coop butikerna inom Konsum Nord kan beställa via Edi med ett enkelt dosklick. Övriga butiker kan slå en signal så skickar vi ost med bussgods.

Saknar ni vår getost i er butik, maila eller skriv en fråga så berättar vi vart ni kan hitta den i t.ex. Göteborg, Stockholm, Örebro, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Junsele, Backe, Bredbyn, Dorotea, Örnsköldsvik eller Umeå. Från slutet av januari finns hela sortimentet att beställa igen.