Nu är det hög tid att beställa dikillingkött inför påskslakten 2018

paulsvenssongrillarkilling_arehyddan

Nu har getterna killat så nu är det dags att beställa dikillingkött fram till i mitten av februari. Killingarna diar sina mammor fram till i mitten på mars då vi slaktar dem, för i år infaller påsken i slutet på mars.

Killingkött är ett ljust kött en delikatess som ofta njuts grillat.

Slaktade väger killingar cirka 6-10 kg/st och kostar 190 kr/kg för helkropp + ev. styckning 180 kr/djur inklusive moms + frakt.

Leverans kyla med bussgods till närmaste utlämningsställe.

Frakt i kyla  med bussgods till närmaste utlämningsställe (frakt ca 180 – 360 kr/djur beroende på vikt). Man kan också välja att hämta köttet själv på utsatt tid på slakteriet i Ullånger.

På bilden grillar kocken Paul Svensson killing på Årehyddan.

Mitt bästa och enklaste getköttsrecept. Rimsalta lår och bogar med ben och torka i 80C i ugnen i 8 timmar (öppna förpackningen strö på en ½ dl salt och låt ligga och tina i kylen i 2 dygn, ta av förpackningen och lägg på galler i ugnen när köttet tinat).

Maila en beställning med namn, adress, mobiltelefon och närmaste bussgodsutlämningställe på soeren(at)gideget.se

Ni som redan har beställt killingkött har fått en bekräftelse på mail. Saknar ni bekräftelsen maila igen.