Killingkött beställs nu via REKO-ring i Anundsjö, Örnsköldsvik eller Umeå

paulsvenssongrillarkilling_arehyddanBeställ ert killingkött via FB grupperna REKO-ring Anundsjö, Örnsköldsvik eller Umeå. 

Skriv in REKO-ring och den ort du vill handla ifrån och ansök om medlemskap i den gruppen. Sök rätt på Getgården i Djuptjärns inlägg med erbjudanden och lägg din beställning där.

Killing-kött är ett ljust kött en delikatess som ofta njuts grillat, getkött är ett något hårdare och mörkare kött som mår bra av att tillagas vid lägre temperatur och längre tid.

 

På bilden grillar kocken Paul Svensson killing på Årehyddan.

Mitt bästa och enklaste getköttsrecept. Rimsalta lår och bogar med ben och torka i 80C i ugnen i 8 timmar (öppna förpackningen strö på en ½ dl salt och låt ligga och tina i kylen i 2 dygn, ta av förpackningen och lägg på galler i ugnen när köttet tinat och kör på 80C över natten).