Beställ killingkött senast 19 april 2020 för leverans innan Valborg.  

paulsvenssongrillarkilling_arehyddanBeställ ert killingkött senast 19 april 2020 för leverans innan Valborg,  till t.ex. Örnsköldsvik, Sundsvall eller Umeå eller till Årsta Slakthusområde i Stockholm söndagkväll den 26 april eller tidigt måndag morgon. Killingkött är fantastiskt gott helgrillat som i länderna runt Medelhavet. 

Nu är hög tid maila er beställning.

Killing-kött är ett ljust kött en delikatess som ofta njuts grillat, getkött är ett något hårdare och mörkare kött som mår bra av att tillagas vid lägre temperatur och längre tid.

Slaktade väger killingarna cirka 5-9 kg/st och kostar 190 kr/kg för helkropp + ev. styckning 180 kr/djur inklusive moms + frakt.

Leverans till överenskommet utlämningsställe (frakt kostar ca 300 kr/djur beroende på vikt).

Man kan också välja att hämta köttet själv på utsatt tid på slakteriet i Ullånger.

Till Stockholm levereras köttet till Slakthusområdet i Årsta och hämtas där Söndag kväll den 26/4  eller tidigt Måndag morgon den 27/4. Efter överenskommelse på mobiltelefon kan det också hämtas upp på rastplats efter E4an t.ex. i närheten av Uppsala.

På bilden grillar kocken Paul Svensson killing på Årehyddan.

Mitt bästa och enklaste getköttsrecept. Rimsalta lår och bogar med ben och torka i 80C i ugnen i 8 timmar (öppna förpackningen strö på en ½ dl salt och låt ligga och tina i kylen i 2 dygn, ta av förpackningen och lägg på galler i ugnen när köttet tinat och kör på 80C över natten).

Maila en beställning med namn, adress, mobiltelefon och önskat utlämningställe på soeren(at)gideget.se

Ni som redan har beställt getkött eller killingkött har fått en bekräftelse på mail. Saknar ni bekräftelsen maila igen.